Sokan vagyunk úgy vele, hogy a kávézós vagy mozi randik kissé elcsépeltek már. De hát hol randizzunk, ha nem ott? Törd meg a monotonitást és próbálj ki valami újat! Hoztunk néhány fergeteges ötletet, amik garantáltan új színt visznek a randi életedbe!

1. A kultúrának semmi nem drága!

A helyi múzeumok és galériák kiváló helyszínt kínálnak egy izgalmas és beszélgetős randihoz. Bőven lesz miről csevegni, miközben közösen felfedezitek a művészet és történelem csodáit. És nem mellesleg, amikor a randipartnered a második világháborús repülőgép vagy a posztmodern festmény előtt elmélkedik, hirtelen olyan mélynek és intellektuálisnak fog tűnni, hogy az már-már komikus!

2. Outdoor kalandok!

Mindenki tudja, hogy a friss levegő jó a léleknek. De mit szólnál egy közös kiránduláshoz vagy kerékpározáshoz a természetben? Nem csak a táj szépségét élvezhetitek, hanem közben meg is mozgathatjátok magatokat. Ha pedig elered az eső, az csak növeli a kaland érzetét. (Meg a kötelező esőben történő romantikus csók esélyét.)

3. Főzzetek közösen!

A közös főzés nem csak móka, de a kreativitásotokat is próbára teheti. Válasszatok ki egy receptet és indulhat a konyhai kreativitás! Ráadásul, ha valami nem úgy sikerül, ahogy terveztétek, legalább jókat nevethettek rajta. Plusz pont, ha a végeredmény élvezhető marad!

4. Tematikus játék éjszakák!

Társasjáték est? Igen! Vagy talán egy videojáték maraton? A játék az egyik legjobb módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, közben pedig a versengés adott. És ki tudja? Talán megtudod, hogy a partnered valójában milyen stratégiai zseni!

5. Tanuljatok meg valami újat!

Legyen az egy táncóra, kerámia foglalkozás vagy akár egy nyelvtanfolyam, az új készségek elsajátítása közösen óriási móka. Nem mellesleg, a közös tanulás elősegíti az összekovácsolódást és az egymás iránti tisztelet növekedését.

6. Éjszakai csillaglesés!

Hozzátok elő a romantikus oldalatokat! Húzzátok ki egy pokrócot a szabadba, feküdjetek le és bámuljátok a csillagokat. Beszélgetések az univerzumról, az élet nagy kérdéseiről és az, hogy melyik csillagkép a legmenőbb. Egyszerű, de felejthetetlen.

7. Városnézés turista módra!

Ismerjétek meg a saját városotokat vagy egy közeli települést újra! Legyetek turisták egy napra, látogassatok el nevezetességekhez, fotózkodjatok és próbáljátok ki a helyi specialitásokat. Meglehet, még ti is új dolgokat tanultok a környezetetekről.

A randizás nem csak a romantikáról szól, hanem arról is, hogy jókat nevessünk, új élményeket szerezzünk és közelebb kerüljünk egymáshoz. Reméljük, ezek az ötletek új szikrát visznek a randizási rutinotokba. Még ha az elején furcsának is tűnnek, adjatok nekik egy esélyt! A következő randi alkalmával dobjatok be egy „Mi lenne, ha…”-et, és nézzétek meg, hová vezet!

- hirdetés -CBDOAZIS.HU