Folyamatosan a drogériák polcait bújod, hogy találj valami hatékony arcfiatalító krémet, szérumot, ami tényleg eltünteti a ráncaidat, mert plasztikai sebészhez semmiképpen sem szeretnél elmenni, hiszen félsz a műtéttől, „kés alá feküdni”? Gondoltad volna, hogy ma már olyan plasztikai beavatkozások is vannak, amik műtét nélkül fiatalítanak arcodon 5-10 évet?

Műtétet nem igénylő plasztikai beavatkozások

Sokak fejében él az a tévhit, hogy a plasztikai sebészeteken csupán olyan kezelések vannak, amik vágásokat, varrásokat, egyéb kellemetlen folyamatokat igényelnek. Ennek az az oka, hogy régebben valóban csak ilyen plasztikai beavatkozások voltak, azonban mára már sokat fejlődött a tudomány, az orvostani módszerek. Az olyan modern plasztikai sebészetekben, akik haladnak a korral, már nagyon sok műtétet nem igénylő plasztikai beavatkozás is elérhető. Igaz azonban, hogy az igazán nagy változásokhoz szükség van műtéti eljárásokra, például mellplasztika, orrplasztika nem végezhető el műtét nélkül, de az arcot fiatalítani, a ráncokat feszesíteni, ajkakat nagyobbítani műtét nélkül is lehet.

Esztétikai beavatkozások műtét nélkül

A Bónusz Plasztikai Sebészeten több olyan esztétikai beavatkozás is van, amihez nem szükséges műtéti eljárás. Azoknak is tökéletesek ezek a kezelések, akik félnek a műtétektől. Ezek a kezelések nagyon kíméletesek, rövid idő alatt elvégezhetőek, nincs hosszas felépülési idejük, és fájdalommal sem járnak. A kockázatoktól sem kell félni, hiszen ezen korszerű eljárások a legmodernebb eszközök, és többszörösen bevizsgált, minőségi anyagok segítségével történnek. Olyan műtét nélküli arcfiatalító eljárás is létezik már, amihez nem is kerül felhasználásra semmilyen idegen anyag, csupán a saját zsírt használják fel a ráncok eltüntetésére. Jó hír azoknak is, akik attól félnek, hogy egy életre elcsúnyítják magukat a plasztikai beavatkozásokkal: ezek az esztétikai eljárások nem véglegesek, könnyedén korrigálhatóak.

Milyen műtét nélküli arcfiatalító eljárások vannak?

Manapság már nagyon fejlett a technika, így több nagyon hatékony arcfiatalító eljárás is van, ami nem igényel műtétet, mégis nagyon hatásos eredménnyel jár. Lehetséges a ráncok feltöltése különböző töltőanyagokkal, azonban az egyik legjobb, leghatásosabb, legtartósabb, legkevésbé kockázatos a BeautiFill ránctalanítás. Ez egy nagyon modern eszköz, a LipoLife 3G zsírleszívó eszközzel történik. A folyamat lényege, hogy egy lézeres zsírleszívás után (ez történhet a has, a comb, vagy a fenék területéről is) a zsírszövetek kerülnek visszatöltésre a ráncok alá, nem pedig mesterséges töltőanyagok. Ennek több előnyei is van:

  • Természetes hatás: a szervezetben természetesen is megtalálható anyagok nem fognak mesterségesen hatni, a hatás nagyon természetes lesz.
  • Biztonságos: Idegen anyag nem kerül a szervezetbe, nem áll fent az allergiás reakciók kockázata.
  • Hosszantartó hatás: a saját zsír nem szívódik fel, mint más töltőanyagok, csupán a szervezettel együtt öregszik, így a hatás nagyon tartós lesz.
  • Látványos eredmény: ezzel az eljárással akár 5-10 évet is fiatalodhat az arc.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU