Az őszi szezon divatja mindig a változás és az újrakezdés időszakát szimbolizálja. Amint a természet változik és a levelek elkezdenek hullani, úgy készülünk mi is a hidegebb hónapokra, öltözködésünkben is. Tekintsünk át néhány fontos divattrendet és stílustipp, ami 2023 őszén dominálja a kifutókat és az utcai divatot.

1. Természetes árnyalatok:

Az idei ősz divatjában a természetes árnyalatok veszik át az irányítást. Barna, bézs, terrakotta és az erdei zöldek mind népszerűek lesznek. Ezek a színek nem csak divatosak, de praktikusak is, hiszen jól kombinálhatók egymással.

2. Nagy kötésű pulóverek:

A nagy kötésű pulóverek visszatérnek. Kényelmesek, stílusosak és védenek a hideg ellen. Tökéletes választás egy hűvös őszi napon, legyen az egy sétához vagy egy baráti összejövetelhez.

3. Hosszú szoknyák és ruhák:

A maxi hosszúságú szoknyák és ruhák nem csak a nyári hónapokban népszerűek. Az ősz során a sűrű anyagokból készült hosszú darabok dominálnak, amelyeket bokacsizmával vagy magas sarkúval is viselhetünk.

4. Kockás minták:

Az őszi szezon egyik elengedhetetlen trendje a kockás minta. Legyen az egy ing, kabát vagy akár egy sál, a kockás minta idén is visszatér, és különféle színekben és méretekben találkozhatunk vele.

5. Bőrnadrágok és -kabátok:

A bőr továbbra is divatban marad az ősz folyamán. A bőrnadrágok és bőrkabátok egyaránt népszerűek lesznek. Az új trend a vegán és fenntartható bőrtermékek iránti igény növekedésében rejlik, amelyek környezetbarát alternatívái a hagyományos bőrnek.

6. Réteges öltözködés:

Az őszi időjárás változékonysága miatt a réteges öltözködés elengedhetetlen. A vékony pulóverek, ingek, kardigánok rétegezése lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodjunk a hőmérséklet változásaihoz.

7. Nagyméretű kiegészítők:

Az idén ősszel a nagyméretű kiegészítők, mint például nagy fülbevalók, statement nyakláncok és hatalmas táskák is visszatérnek. Ezekkel az apró részletekkel könnyedén feldobható a legegyszerűbb összeállítás is.

8. Sportos vonalak:

A kényelmes, sportos darabok, mint a melegítőnadrágok vagy a pulóverek, továbbra is jelen lesznek a divatban. Azonban nem csak a sportoláshoz, hanem a mindennapi viselethez is hozzáadnak egy laza, mégis stílusos érintést.

9. Fenntartható divat:

Egyre több divatmárka és vásárló fordít figyelmet a fenntarthatóságra. Újrahasznosított anyagokból készült ruhák, vegán bőrök és helyi termelésű termékek mind népszerűbbek.

10. Élénk színek:

Bár az ősz tradicionálisan a földszínekről szól, idén néhány élénk szín is felbukkan. Kék, piros vagy akár neon árnyalatok is megtalálhatóak lesznek a palettán.

Összefoglalva, az őszi divat a változatosságról és a kényelemről szól. A klasszikus őszi árnyalatok mellett új színek és anyagok is megjelennek, amelyek frissességet és izgalmat hoznak a szezonba. Az idei trendek között mindenki találhat magának olyat, ami passzol hozzá, és segítségével kifejezheti egyéniségét.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU