A kifinomult ízléssel megáldott emberek nem kötnek kompromisszumot a lakásdekorálás területén sem. Tulajdonképpen a modern technológiáknak köszönhetően nem is kell ezt tenniük. A vászonképek olyan termékek, amelyekkel bármilyen témát feldolgozhatunk. Miért ne választanánk ki erre a célra a világhírű festményeket? 

A következő cikkben eláruljuk, hogyan kerülhetnek a legnagyobb alkotások a nappalinkba. Tarts velünk, ha érdekel a téma!

Minden helyiségbe egy festmény, avagy a művészetből sosem elég!

Mi lenne, ha a lakás minden helyiségében elhelyezhetnél egy művészi alkotást? Te milyen festményeket választanál? A reneszánsz, a barokk, az impresszionista, esetleg a romantika vagy a modern szürrealista művészet vonz? A Vászonkép Szalon weboldalán te is inspirálódhatsz, és kitalálhatod, hogyan és hova helyezd el ezeket a remekműveket. 

Szerintünk a lakás valamennyi pontján kiteheted kedvenc festményeidet, persze nem az eredeti formában, hanem egy élethű vászonra nyomtatva. De biztosak vagyunk abban, hogy a látvány így lenyűgöző lesz.

A hálószobában, az ágy fölött akár, egy az egész falat beborító vászonkép is elfér, míg a nappaliban szintén jól mutathat egy nagyobb méretű, többrészes termék. A konyhában nem biztos, hogy olyan sok hely van, de egy-két kisebb darab itt is kitehető. De ugyanúgy érdemes a közlekedő helyiség és az előszoba falát is díszíteni. Egyszóval, nincs olyan, hogy sok, ha művészetről beszélünk! 

A fotófal és a művészet

Amikor azt mondjuk; fotófal, akkor általában a családi fotókkal ékesített terek jutnak az eszünkbe. De miért ne lehetne újraértelmezni ezt a kifejezést? Mi lenne, ha a fotófalon a kedvenc festményeink tűnnének fel?

Összeválogathatjuk a különféle korszakokból az általunk legjobbnak tartott műveket, ugyanakkor csinálhatjuk azt is, hogy a kedvenc festőnk alkotásait gyűjtjük össze. Egy művészi fotófal különösen érdekes látvány nyújt majd a vendégek számára is. A kialakításnak csak a képzeleted szab határt. 

Művészsarok tökéletes dekorációval

Még a nagy művészeknek is szüksége volt inspirációra. Valószínűleg minden híres festő másféle módon merített ihletet; különleges tájak, tárgyak, életképek vagy éppen múzsák segítségével. 

Nekünk, egyszerű embereknek, hobbi festőknek, az is elég, ha a nagyok alkotásait szemlélhetjük. Amennyiben a te lakásodban is van egy szemrevaló művészsarok, ahová elvonulhatsz és festegethetsz, akkor érdemes különleges festményekkel körülvenni magad. Ugyanúgy megoldható ez az ötlet akkor is, ha egy külön kis művészhelyiséggel rendelkezel. 

Neked melyik a kedvenc festményed? Miért fontos számodra, és mit mond el neked? A vászonképre nyomtatott remekmű mindig veled lehet, tehát ha eddig még nem szerezted be, akkor itt az ideje, hogy megtedd. A Vászonkép Szalon ebben is segít neked. 

- hirdetés -CBDOAZIS.HU