Az élet rohamos tempóban halad, mi pedig igyekszünk ehhez a sebességhez alkalmazkodni. Mindeközben a digitális képernyők versenyeznek a figyelmünkért, valamint a napi tevékenységek, elvárások hangzavara elnyomja érzékeinket, éberségre való törekvésünk pedig ködbe burkolózik. Ha szívesen fejlesztenéd önmagad, mély kapcsolatba kerülnél a belsőddel, akkor lehetőséged van arra, hogy útnak indulj tested és lelked kötelékének felfedezésére: ismerd meg a SzomatoDrámát!

Te hogyan zársz egy napot?

Amikor a leülsz a kanapéra és átgondolod, mi is történt veled, minden részletre emlékszel, vagy olyan érzésed van, mintha csak a tested lett volna jelen a munkahelyeden?

Lehet, hogy észre sem vetted az újonnan ültetett csodaszép virágokat az iroda előtt, a szomszédod új haját, amely kiemeli a szemét vagy azt a madárkát, ami hazáig kísért végig a dalolásával.

Ez azonban azt jelenti, hogy nem feltétlenül vagy éber.

Ha az éberség vagy a tudatosság fejlesztéséről van szó, az önfejlesztéssel foglalkozó szakemberek bátran ajánlják a SzomatoDrámát.

Azonban benned is felmerülhet a kérdés: mi is pontosan a SzomatoDráma?

A szomatodráma a “soma” és a ‘dráma” szavakat összevonó kifejezés, amelynek első része a testet jelenti: testdráma.

Ez a módszer különleges átjárót kínál a tudatalatti érzelmeink eddig rejtett, talán feledésbe merült területei felé.

A SzomatoDráma csalogat minden fejlődni vágyót, hogy megtestesítve érzelmeidet és tapasztalatidat, túllépj a verbális kifejezés határain. A SzomatoDráma olyan új kommunikációs csatornákat nyit meg benned, amelyek eddig el voltak torlaszolva, pedig választ adhatnak a miértjeidre.

A foglalkozás során alkalmazott megközelítés lehetővé teszi számodra azt, hogy érzelmeid helyébe lépj, kézzelfogható, interaktív élményt nyújtva. A SzomatoDráma nem csak a kommunikációról és a test különböző mozdulatairól szól: a régóta elrejtett érzelmek átéléséről és megtestesítéséről, felismerésekre fókuszálva.

 Éberség – hogyan van jelen az életedben?

Az éberség, amelyet gyakran a tudatos élet sarokköveként emlegetnek, azt jelenti, hogy jelen vagyunk a pillanatban, teljes mértékben figyelünk gondolatainkra, érzelmeinkre és környezetünkre.

Te észreveszed a mindennapokban a szépet és a jót?

A SzomatoDráma foglalkozás során a résztvevők aprólékos figyelmet fordítanak a testükön áthaladó érzésekre. A lélegzeted melege, a szívdobbanásod, a játék élménye – ezek mindegyike kaput jelentenek a jelenbe.

Azáltal, hogy elmerülsz élményeid testiségében, az éberség mélységes érzését ápolod, amely a SzomatoDrámán kívül a mindennapi életed faliszőnyeget is értékes fonalakkal hálózza keresztül.

Tudatosság – mit is jelent pontosan?

Az éberség és a tudatosság a tudatos létezés bejáratát őrző iker-őrszemek. A szomatodráma a test és az elme birodalmát átlépő képességével hatékony katalizátorként szolgál a tudatosság felébresztésében.

A tudatosság nem jelent mást, mint azt, hogy a tested-lelked-szellemed összhangban vannak egymással, a gondolatok cikázása helyet tudsz kiemelt kérdésekre és döntésekre koncentrálni, fel tudod mérni a különböző szituációkat és azokat az érzelmeket is, amelyeket ezek kiváltanak belőled.

De nemcsak felmérni, hanem kezelni is tudod!

Megjelenik benned a boldogság és a nyugodtság, megváltozik a gondolkodásod és elkezded észrevenni a téged átölelő olykor apró, mégis csodálatos dolgokat.

A SzomatoDráma foglalkozás során a tudatosság nem passzív, hanem aktív résztvevő. Értelmeink fizikai érvényesítése során feltárjuk tudatunk rétegeit, tudatosságunk szunnyadó birodalmát. Ez a megnövekedett tudatosság irányadó fénnyé válik, amely megvilágítja a belső világunk finom árnyalatait és érzelmi tájképünk olykor bonyolult megjelenését.

A foglalkozással kiszabadulhatsz a robotpilóta vezérelte élet bilincseiből, ahol a napok összemosódnak, érzelmeid pedig puszta suttogásként vannak jelen a háttérben. Hangolódj rá létezésed szimfóniájára, és öleld át gazdag, szeretettel teli életed minden pillanatát!

Az önfejlesztés esetében a SzomatoDráma lehet az a mankó, amely megtanít sántikálásból a céljaid és a legjobb önmagad felé száguldani az éberség és a tudatosság felébresztésével, összekapcsolásával.

A SzomatoDráma izgalmas belső utazásra hív: emelkedjen fel a függöny életed színházában, ahol a forgatókönyvet a tudatosságod írja, a taps pedig az éberséged visszhangja.

Itt a lehetőséged átadni magad életed pillanatainak: ismerd meg Várhegyiné Pfeiffer Juditot!

Észrevetted már magadon, hogy szinte nem vagy jelen a mindennapjaidban?

A SzomatoDráma ezzel ellentétben arra hívogat téged, hogy tudatosan élj és éberen szemléld érzelmeidet és reakcióidat.

Ha te is fejlődésre vágysz, fontold meg a részvételedet egy szomatodráma foglalkozáson.

Segítőd lehet az utad során Várhegyiné Pfeiffer Judit, aki több száz embernek adott már új iránytűt az életéhez.

Nő, anya, feleség. Emellett pedig segítő – akár a te éberségedhez is hozzájárulhat.

Judit a testi-lelki problémákat megtapasztalva döntött úgy, hogy az önismeret útjára lép, félelmeit átfordítja éberséggé és tudatossággá.

Önismereti konzultáció, kineziológia, KEP program – Judit több mint másfél évtizedes tapasztalata során rengeteg különböző segítői címet tudhatott a magáénak, ez pedig csak néhány közülük.

Külföldi és belföldi önismereti táborok során összefogja legkedvesebb önismereti módszereit, ezzel lehetőséget adva, hogy több napon keresztül befelé figyelj.

A táborokban rálelhetsz elakadásod okaira, választ kaphatsz miértjeidre és egy olyan nyitott környezetben teheted mindezt, ahol hasonló kihívásokkal küzdő személyekkel találkozhatsz.

Nem utolsó sorban azonban a SzomatoDrámának, ennek az erőteljes technikának is egyik megbízható szakembere, aki végigvezethet érzelmeid labirintusában.

Judit foglalkozásai barátságos, tápláló és biztonságos teret biztosítanak számodra, ahol kapcsolatba léphetsz a tudatalattiddal, rejtett érzelmeid pedig a felszínre kerülhetnek.

Lépj az önfejlesztés útjára és hagyd, hogy a  SzomatoDráma legyen a társad az önfelfedezés és az érzelmi felszabadulás felé vezető kalandod során.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU