Vajon mindenki tudja, hogy milyen készülékekre van leginkább szükség egy háztartásban? Ahány ház, annyi szokás, annyi konyha, kamra, fürdőszoba vagy éppen nappali. Mindenki másra esküszik, minden otthonban más berendezésekre van szükség, sokan még egy hajszárító nélkül sem tudnak élni, mások megvannak mikrohullámú sütő nélkül is. A családanyák előszeretettel vásárolnak forrólevegős fritőzt, de szinte minden konyhában lennie kell hűtőszekrénynek és főzőlapnak.

Az alábbiakban eláruljuk, hogy melyek a legfontosabb eszközök, amik nem maradhatnak le a listáról.

Alapfelszerelések otthonra

A legtöbben egy háztartás alapfelszerelésének tekintik többek között a hűtőszekrényt, a mosógépet, a mosogatógépet, a sütőt vagy éppen a kisebbek közül a kávéfőzőt. A statisztikák alapján kevésbé fontosnak tartják az emberek a kenyérpirítót és a hajvasalót, míg a vízforraló és a mikrohullámú sütők sok esetben megosztónak számítanak.

Az onlineMárkaboltok HOMEFORT termékei között a legtöbb háztartási készüléket megtalálni, így beszerezhetjük a legfontosabb eszközöket, mint a konyhai robotgép, a főzőlap, esetleg a fagyasztószekrény, valamint a páraleszívó gépezet.

Sokan esküsznek még mindig a kotyogós kávéfőzőre, de egyre többen térnek át az új hullámos kávégépekre, hiszen ezeket gyorsabb és egyszerűbb kezelni. Reggelente pillanatok alatt készít nekünk ízletes és energiát adó italt. Ha viszont valaki még mindig az instant megoldások híve, akkor számára bőven elegendő egy vízforraló, amivel elkészítheti a reggeli ébresztő adagját.

Feltörekvő újdonságok és hagyományos eszközök

Az egyik legnépszerűbb és legmodernebb készülék a forró levegős fritőz, amely fiatal kora ellenére képes felvenni a versenyt az olyan régi klasszikusokkal, mint a konyhai robotgép. A statisztikák alapján a két gép ugyanolyan kelendő, hiába utóbbi már évtizedek óta velünk van és szolgálja a kényelmünket.

Nem meglepő módon a legtöbbször a hűtőszekrény kerül szóba, ha háztartási berendezésekről van szó. Emellett természetesen ott van a listán a mosó- és a szárítógép, illetve a már többször említett mikrohullámú sütő is. Ezek nélkül az eszközök nélkül ma már nem tudjuk elképzelni a mindennapjainkat. Ha gyors főzésre vágyunk, esetleg tiszta ruhákra vagy edényekre van szükség, mindig ezekhez fordulunk segítségért.

Mi kerül még a kívánságlistára?

A hölgyek esetében igen népszerű gépezetnek számít a robotgép, a szárítógép, valamint a férfiak esetében a grilleszközök. A háztartási gépek napi használatát nem lehet ugyanis kizárólag a nőknek tulajdonítani. Az egyedülálló, valamint a főzni szerető családapáknál a főzőlap került előkelő helyre, de ők már kevésbé használják a sütőt, legalábbis nem napi szinten.

A nőknél még gyakran előkerül a porszívó és a vasaló, amit az urak már kevésbé vesznek a kezükbe. Ennek ellenére mind a két nem használ olyan eszközöket, amik nélkül nem indulhatna vagy zárulhatna le egyetlen nap sem.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU