Az intim területek funkcionalitása és esztétikai megjelenése létfontosságú szerepet játszik a nők általános jóllétében és egészségmegőrzésében egyaránt. Nemcsak az idő, de a hormonális változások, valamint a szülés is hatással lehet az intim területekre, amelyek kellemetlen érzettel párosulhatnak. A lézeres kezelés alkalmas az intim öregedés megfékezésére, a szülést követő intim elváltozások orvoslására, illetve megoldást kínál a vagina megereszkedésére és szárazságára is. Ebben a cikkben elmélyülünk a MonaLisa Touch kezelés folyamatában és választ adunk a kérdésre: biztonságos-e az eljárás?

MonaLisa Touch lézeres kezelés sokoldalú megoldást kínál az intim problémák kezelésére. Kifejezetten azok számára ajánlott, akik esetében az intim területeken életkorral összefüggő változásokat érzékelnek, hormonális változásokhoz vagy szülés következményeihez kapcsolható kellemetlenségeket tapasztalnak.

Ilyen lehet a hüvely szárazsága és/vagy lazasága, fájdalmas közösülés, gyakori vizelési inger vagy vizelettartási rendellenességek, a menopausa, valamint a nőgyógyászati műtét következtében lecsökkent ösztrogénszint is.

Ön is érzékeli ezeket a mindennapok során?

Érdemes lehet többet is megtudnia a lézeres intim kezelésről.

 

Ismerje meg a MonaLisa Touch kezelést

Az intim területek kezelésére rejuvenációs és regenerációs megoldásokat nyújt a MonaLisa Touch, amely a DEKA lézergyártó cég gépe, emellett pedig a világon az első lézeres vagina rejuvenációs gép is.

A kezelés minimál invazív, amely visszaállítja a vagina feszességét, hidratáltságát, valamint a PH értéket is normalizálja. A lézer vezérlése számítógéppel történik, amely vaginális kezelőfejen keresztül másodpercenként adja le a lézersugarat, a kezelés csupán egyetlen percet vesz igénybe.

Az eljárás során a lézer a hüvelyfalat 360 fokban éri el, teljesen fájdalommentesen anélkül, hogy érzéstelenítésre lenne szükség. Nem kell aggódnia a felépülési idő vagy a szövődmények miatt sem, hiszen a MonaLisa Touch esetében ezekkel nem kell számolnia.

Különösebb előkészítést nem igényel az eljárás, azonban a negatív citológiai vizsgálat elengedhetetlen, valamint tudnia kell azt is, hogy a menstruáció kizárja a kezelés elvégzésének lehetőségét.

A kezelés a szöveti regeneráció stimulálásával nyújt megoldást például a fájdalmas szexuális együttlétre, az akaratlan vizeletcseppenésre, valamint képes nem sebészeti úton szűkíteni a hüvelyt a hüvelyi és hüvelybemeneti renyheség kezelésére.

A jelenlegi, második generációs lézerekkel az intim rejuvenáció mellett a vulva kezelésére is van lehetőség, amely az esztétikai megjelenés javítására szolgál (ebben az esetben szükséges érzéstelenítés).

A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a legoptimálisabb eredmény 3 kezeléssel érhető el, ez azonban nyilvánvalóan függ a panaszok mértékétől is így fontos, hogy egyeztessen a kezelést végző orvossal.

 

A nagy kérdés: biztonságos vagy sem?

A MonaLisa Touch hatékonyságát és biztonságosságát számlalan klinikai tanulmány vizsgálta 2012 óta.

Ezek megerősítik, hogy a kezelés hatékonyan enyhíti az ösztrogéncsökkenéssel és a vagina öregedésével kapcsolatos szubjektív tüneteket.

Ahogyan már említettük, a kezelés a fájdalomtól és a szövődményektől egyaránt mentes, így az teljesen biztonságos!

Bár az aktív testmozgást és az edzést 2 hétig kerülni kell, valamint a nehéz tárgyak emelését is kétszer ennyi ideig, emellett pedig szexuális kapcsolat létesítése sem javasolt a kezelést követő 1 hétben, amint vége van az eljárásnak, azonnal visszazökkenhet a mindennapokba!

Az intim rejuvenáció nemcsak a fizikai kellemetlenségeket, problémákat kezeli, hanem hozzájárul a pozitív testképhez és a magabiztossághoz is. Azáltal, hogy a MonaLisa Touch nem sebészeti beavatkozások alternatíváját kínálja, úgy vághat bele a kezelésbe, hogy nem kell a biztonsága vagy a szövődmények miatt aggódnia.

Tudta, hogy világszerte naponta több ezer lézeres intim rejuvenáció történik?

A lézeres intim rejuvenációs lehetőségek közül a MonaLisa TouchTM-nak kiemelkedő az ismertsége. A legtöbb tudományos publikáció áll mögötte, s a szakma világszerte elismeri a kezelés biztonságosságát és hatékonyságát.

A MonaLisa TouchTM kezelést az Amerikai Egyesült Államokban 850, a világon több mint 1500 centrumban végzik, naponta páciensek ezreinek adva vissza nőiességüket és belső harmoniájukat.

A modern lézertechnológiával ez a megközelítés egyenes utat kínál a megfiatalodáshoz, az önbizalomhoz és az intim problémák kiküszöböléséhez egyaránt.

Nem kell csendben tűrnie az intim problémákat és reménykednie abban, hogy egyszercsak elmúlnak majd a panaszok.

Vegye kézbe fizikai és mentális egészségét, hogy megújult lelkesedéssel élvezhesse élete intim pillanatait.

 

MonaLisa Touch a Porta Bella Vita esztétikai klinikán

Porta Bella Vita orvosesztétikai klinikán már 2011 óta csalnak mosolyt a nők arcára különböző kezeléseik segítségével: akár arc-, bőr-, vagy testkezeléseket venne igénybe, biztonságos és fájdalommentes, hatékony beavatkozásra számíthat, amelyek önbizalmat növelnek.

A MonaLisa Touch kezelés elérhető a Porta Bella Vita esztétikai klinikán, ahol képzett orvosok kísérik majd végig az útján, akik személyre szabott kezelési tervvel és fókuszált figyelemmel foglalkoznak önnel és problémáival.

Alapos konzultáció és átfogó tájékoztatás várja, hogy pontosabb képet kapjon arról, mi is történik a kezelés során Önnel és testével!

Mondjon búcsút az intim panaszoknak, bízza magát szakértőkre!

Fotók forrása: Stock-fotó

- hirdetés -CBDOAZIS.HU