Az építkezés fogalmától a legtöbb ember a falra mászik: no persze nem a saját ingatlan gondolata miatt. A hagyományos téglaházak építése, bár klasszikus megoldásnak számít, sokszor válik elérhetetlenné a meredeken emelkedő költségek és a folyamat komplexitása miatt. Csüggedni azonban senkinek sem kell, hiszen jobbnál-jobb technológiák bontogatják már szárnyaikat. A SIP ház építése például nem csak korszerű és fenntartható, de nagyon is megfizethető.

Mi is az a SIP ház?

Az SIP, vagyis Strukturált Szigetelt Panel egy innovatív építési módszer, amely az elmúlt években forradalmasította az otthonteremtés fogalmát. Ez esetben már nyugodtan el lehet felejteni a költséges építőanyagokat, na meg a tégláról-téglára való építkezés gondját. Maga a szerkezet, avagy a SIP panelek OSB lemezekből épülnek fel – egész pontosan két OSB lemez közé kerül valamilyen hatékony szigetelőanyag. Az ilyen típusú házak rendkívül stabilak és tartósak, sőt, szerkezetük sokszor túlél mindennemű megpróbáltatást.

SIP ház építése vs hagyományos téglaházak

Hosszú hónapokat átölelő macera, szakemberek felkutatása, elképesztő építőanyag árak – csak néhány példa, ha valaki téglával való építkezést választ. A SIP házak azonban ezen problémákat egyszerre enyhítik: kiváló alternatívát nyújtanak azoknak, akik 2024-ben építkezésbe kezdenének, de pénztárcájuk nem elég vaskos egy téglaházhoz, vagy nem tudnak hónapokat várni, hogy elkészüljön. A SIP ház építése során az előregyártott panelek gyors és könnyű összeszerelése miatt csökken a munkaidő és a költségek is. A SIP paneleket csak az építkezés helyszínére kell szállítani, és egymásba illeszteni azokat, és maga az építőanyag is klasszisokkal megfizethetőbb.

Zetrov Invest, avagy „A Zetrov Mi vagyunk!” – Zöld építkezés egy élhetőbb jövőért

Az SIP ház építése iránti igény növekvő tendenciát mutat, és a Zetrov Invest a legmodernebb technológiával készült változataival vezeti ezt a trendet. A hagyományos OSB-3 lapok helyett, az OSB-4 lemezek használata garantálja a panelek masszív statikai tulajdonságait, és ezáltal hosszú élettartamát. A cég továbbá különös gondot fordít a hőhídmentes kialakításra, amely kiváló energiahatékonyságot eredményez, és segít lefelezi a rezsiköltségeket.

Hatékony építkezés, ránk szabva

A SIP házak nemcsak a költségekben nyújtanak megoldást, hanem a tervezés terén is rugalmasságot biztosítanak. A Zetrov Invest lehetőséget kínál személyre szabott otthonok kivitelezésére a SIP ház építése során. Kicsi vagy nagy, lapos vagy magas tető, a legmodernebb műszaki tartalom, például H-energiás hűtő-fűtő klímák, elektromos padlófűtések, kandallók és napelemek – mindez elérhető és megfizethető áron. Ráadásul náluk kulcsrakészen is kérhetők az otthonok, így a házikókba tényleg csak beköltözni kell!

Ne maradj le a 2024-es év építészeti trendjeiről, ismerd meg a SIP házakat, és teremtsd meg álmaid otthonát gyorsan és költséghatékonyan! Látogass el hozzájuk egy konzultációra!

 

- hirdetés -CBDOAZIS.HU