A képregényes világ hőseinek is szükségük van időnként egy kis lazulásra a szupergonoszok ellen vívott csaták szüneteiben. A cikkben összegyűjtöttük azokat a gondűző prémium italokat, amelyek szerintünk jó választásnak bizonyulnának számukra. Érdemes megnézni a listát és megkóstolni néhányat.

Az alábbi különleges szeszes italok beszerezhetőek az iDrinks oldalán és üzleteiben. Világmegmentő tervek nélkül is megéri megnézni a kínálatot, és rendelni néhány nedűt.

Superman és Batman kedvencei

Vitathatatlanul Supermannel indult a szuperhős kultusz, ezért természetesen vele indítjuk a listát. Szerintünk örömére szolgálna a 62%-os alkoholtartalommal rendelkező hamisítatlan after dinner whisky, az Akashi Single Malt Red Wine Cask 4 Years Whisky. A párlat összesen több mint három évig érlelődött ex-cognacos hordóban, és csak ezután került first-fill vörösboros hordóba körülbelül egy évre.

Batman is a legnagyobbak közé tartozik. Kedvére való nedű lehet a Takamaka Dark Spiced Rum, amelyet a kisüsti lepárlás után tölgyfahordóban érlelnek, és fűszeres elevenséggel teszik ellenállhatatlanná. Illatában és ízében egyszerre érezhető a melaszos édesség és a vaníliás fűszeresség, valamint a gyümölcsös jegyzetek sokasága.

Hulk és Rozsomák választásai

Hulk biztosan örülne minden idők egyik legvadabb zöld színű italának, a nem mindennapi Abszint Tunel Green nedűnek. Magas, 70%-os alkoholtartalommal rendelkezik, keveredik palackjában az ürömfű és az ánizs. Mentolos vonalvezetése miatt koktélokban is kimagaslóan finom aromákat eredményez.

Rozsomák számára az Ukiyo Blossom Gin lenne tökéletes választás. Ez a japán ihletésű ital a cseresznyevirágzás tiszteletére készült, kiszakítja az embert az élet negatív spiráljából a maga derűs karakterével. Egyszerre örvénylik benne a boróka és a cseresznyevirág és egy kis pármai ibolya, kellemes korianderrel.

Vasember és Flash kedvencei

Vasember számára a Rey Campero Mexicano Mezcal lenne a legfrappánsabb választás. A 48.2%-os alkoholtartalommal rendelkező frenetikus ital az Oxaca-fennsík déli részén, Candelaria Yeggoléban kerül palackozásra. Illatában érezhetőek a gyógynövényes fuvallatok, megidézve a frissen vágott fű illatát, füstös és zöld jegyekkel. Zamatában egyszerre villan fel az édes gyümölcsösség és a lágy füstösség.

Flash italának pedig a Smirnoff Red Vodka lenne a legütősebb választás, amely a vodkamesterek valóságos remekműve. Ez az erőteljes és kellemesen kavargó nedű 24 órás lepárlással, és a tízszeres faszenes szűrési eljárással készül. A világ egyik első számú vodkája. Könnyed és kifinomult aromavilág jellemzi, teli ropogósan gabonás, zamatos árnyalatokkal és intenzív ízekkel. Önmagában és koktélokhoz is kiváló választás.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU