Talán a számodra is jó hírt jelenthet, hogy az éjszakai fény konnektoros változatban is kapható. Miért előnyös ez? Azért, mert a használatával lényegesen nyugodtabbá és biztonságosabbá válhat az otthonod. Mutatjuk, hogy miért!

Az éjszakai fény konnektoros változata praktikus és maximális biztonságot ad

A konnektoros éjszakai fényre azért lehet szükséged, mert az alkalmazásának köszönhetően nem kell a mennyezeti lámpák fényeit igénybe venned, nem kell azokat szobáról szobára haladva felkapcsolnod. Az eszközt csak csatlakoztatod a konnektorhoz, ami azonnal világít is, pontosan annyi fényt adva a sötétben, amennyi kell. 

Elősegíti a gondmentes éjszakákat a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Bármely helyiségben elhelyezhető, mindenhol jó szolgálatot tesz – nemcsak a gyerekszobában, hanem a lépcsőfeljáró közelében, a nappaliban vagy akár még a konyhában is. Ráadásul szükség esetén könnyen átviheted egyik szobából a másikba, nem kell a vezetékeléssel küszködni.

Mikor lehet szükség az éjszakai fényre?

Biztos riadtál már fel arra, hogy valaki eszeveszett zajt csapva a közeledben keresgél valamit. Persze az illető azt hiszi, hogy nagyon vigyáz arra, hogy ne zavarjon, de az éjszaka néma csendjében minden mozdulat hangosabbnak tűnik. Miközben keresi a zseblámpát vagy az asztali lámpa kapcsolóját, bizony felébreszt.

Ilyenkor jöhet jól az éjszakai fény konnektoros változata, ami kapcsolgatás nélkül szolgáltat folyamatos fényt a sötétben. Ennek köszönhetően nem kell vakon keresgélni, tárgyakat leütni vagy félálomban elindulni és balesetet kockáztatni. Senkinek sem hiányzik egy kéz- vagy lábtörés.

Szintén praktikus segítőtársad lehet abban az esetben is, amikor a gyerekeid nem akarnak vagy tudnak aludni villanyoltás után, mert félnek a sötétben. Bizonyos életkorig ez teljesen természetes jelenség, a mesék világa megelevenedik – a gyermeki fantázia bekapcsol. Az éjszakai fény viszont kellemes félhomályt biztosít, így már semmi sem lesz olyan félelmetes, mint a sötétben.

Milyen éjszakai fényt érdemes választani?

A LED-es változat ajánlott, aminek – az innovatív technológia eredményeképpen – az energiafogyasztása miatt sem kell aggódnod, hiszen mintegy 80 százalékkal fogyaszt kevesebbet belőle, mint egy hagyományos izzó. Kivételes a költséghatékonysága, gyorsan megtérülő befektetés a beszerzése. Az élettartama is hosszú, így nem kell állandóan cserélgetni, ráadásul a karbantartása sem igényel különösebb időbeli vagy anyagi ráfordítást.

Lényeges, hogy az éjszakai fény konnektoros változata mindenképpen legyen:

  • Praktikus és egyszerűen kezelhető. 
  • Kiváló minőségű eszköz – ne hagyd magad az olcsó árakkal eltéríteni.
  • LED-es fényforrással rendelkező – hogy élvezhesd annak minden előnyét.
  • Kellő fényerősségű, lehetőleg szabályozható változat.
  • Maximálisan biztonságos, azaz a hosszas működése során se melegedjen fel 

Szerezz be te is egy vagy több konnektoros éjszakai fényt, és kerüld el a sötétségben rád leselkedő veszélyeket hatékonyan!

- hirdetés -CBDOAZIS.HU