A meleg víz és a masszázs egyaránt pozitívan hat az egészségre. Ma már szerencsére bárki számára elérhető a hidromasszázs nyújtotta élmény otthoni körülmények között is. Egyszerűen telepíthet mindenki jakuzzit a saját otthonába.

A prémiumkategóriás masszázsmedencék forgalmazásával foglalkozó Caldera Spas kiváló választásnak bizonyul, ha jakuzzivásárlásról van szó. Az ülőhelyek és a befúvók pozícióját a test egészének működését figyelembe véve alakították ki. Minden masszázspont egy-egy izomcsoportot dolgoz meg, ennek köszönhetően azt a területet lehet alaposan átmasszíroztatni, amelynek arra a leginkább szüksége van. 

Az izmok rugalmassága megőrizhető

A meleg víz csökkenti az ízületek merevségét, valamint az abból adódó fájdalmakat. Továbbá hozzájárul a testhőmérséklet emelkedéséhez, amelynek köszönhetően fokozódik a vérkeringés. A vérrel szállított tápanyagok sokkal gyorsabban elérnek a szövetekhez és a sejtekhez, ez pedig azt eredményezi, hogy lecsökken a regenerálódáshoz szükséges idő. Így gyorsabb lesz a felépülés. 

Mindemellett az ízületekben és az izmokban felgyűlt stresszt oldja a víz felhajtóereje. A befúvóknak köszönhetően el tudnak lazulni a szalagok, az inak és az izmok, miközben a szervezetben felszabadul az endorfin, amelynek fájdalomcsillapító hatása van. Ezeknek a jótékony hatásoknak köszönhetően a medence rendszeres használatával meg lehet őrizni az izmok rugalmasságát és erejét, valamint az ízületek mozgékonyságát, illetve meg lehet előzni a sérüléseket. Érdemes kipróbálni a jakuzzik nyújtotta élményt.

Lehet állítani a vízsugarak erejét

A hidromasszázs alkalmazása során az izomfeszültség szempontjából a legkényesebb testrészekre fókuszál a rendszer. Egyszerre csak egy izomcsoportra, és átmasszírozza a talptól egészen a nyak merev izomzatáig a testet. Mivel lehet állítani a vízsugarak erejét, ezért az erőteljes masszázstól egészen a finom simogatásig terjednek a fokozatok. 

Attól függően, hogy milyen jakuzzira esik a választás, a befúvók forgó és lüktető vízsugár kibocsátására is alkalmasak lehetnek. A test fő izomcsoportjait egyenként lehet ezáltal megdolgoztatni. 

Kényelmi szempontok

A kényelmi szempontokat is érdemes megemlíteni, hiszen a kiváló minőségű jakuzzik ahhoz, hogy a teljes ellazuláshoz hozzájáruljanak, olyan közeget biztosítanak, amelyben megkezdődhet az igazi feltöltődés. Az ergonomikus üléseknek köszönhetően tehermentesítik a gerincet és elősegítik az egyenes testtartást. Személyre szabott masszázsélményt nyújtanak, kortól és magasságtól függetlenül mindenkinek testre szabható a terápia. 

Továbbá kézre álló kezelőpanellel vannak ellátva, amelynek köszönhetően bármelyik helyről egyszerűen lehet irányítani a medencét. A használatuk szinte gyerekjáték. Az ülőhelyeken végighaladva a teljes testet átmozgató masszázsélményben lehet része a jakuzzit használónak.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU