Veled is előfordult már, hogy egy magasra szerelt polcról szerettél volna valamit levenni, és nem érted el? Vagy épp egy szűk helyiségbe nem tudtad bevinni az otthoni létrát? Netán építkeztek, és jól jönne a gurulóállvány? 

Bármelyikre is igen a válaszod, nézz körül a piacon! Nem lesz könnyű dolgod, sokféle oldal számtalan eszközt szerepeltet a termékpalettáján. Ha döntesz, a megbízhatóság legyen az egyik legfontosabb szempont!

Például a Krausenagyker.hu – Krause márkaképviselet gurulós állvány mellett többféle, magas minőségű létrát, dobogót, fellépőt is kínál. Háztartási, félprofi és ipari eszközöket is találsz itt, a célnak megfelelően tudsz keresni az oldalon.

Megbízható online kereskedés

Nem egyszerű eldönteni, hogy egy adott webshop megbízható-e vagy sem. De van néhány ismérv, amivel nem árt tisztában lenni, ha online szeretnél rendelni. Ezek egyike a jól felépített, strukturált weboldal. Ha azt látod, hogy egy oldal kusza, nincsenek átlátható termékkategóriák, nem megfelelő az árucikkek leírása, akkor inkább keress másikat!

Mindig olvasd el a referenciákat, vásárlói visszajelzéseket, hogy képbe kerülj! Az mindenképp előny, ha valamilyen minősítése van a shopnak. Például felhasználóbarát vagy valamilyen rangos tanúsítványnak is a birtokában van.

Pénzügyi stabilitás

Az említett márkaképviseletet üzemeltető Namaka Kft. például a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike lett. Ezt az objektív minősítést a Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő szervezet adja ki. Az osztályozási szempontok egyike a pénzügyi stabilitás, másik az üzleti megbízhatóság. Ehhez egy nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertant használnak, így a szakmaiság garantált.

Mit jelent a Dun & Bradstreet minősítése?

Erre a tanúsítványra se pályázni, se jelentkezni nem lehet, vagyis abszolút szakmai szempontok alapján értékelik az egyes cégeket. AAA, AA, A jelzésű minősítést lehet kapni. A Dun & Bradstreet pozitív bírálata azt jelenti, hogy az adott vállalkozás pénzügyi teljesítőképessége nagyon jó. Ez megerősíti azt is, hogy bátran lehet üzleti kapcsolatokat építeni a minősített céggel, ugyanis a kockázat nagyon alacsony.

Milyen adatokat használ fel a tanúsítvány?

Hazánkban többek között az Igazságügyi Minisztérium, a Cégbíróság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai alapján készül el az osztályozás. Ezek mellett mérlegadatok, eredménykimutatás, különféle trendek és pénzügyi információk is befolyásolják az értékelést. 

A cégméret, a vállalkozás fennállásának ideje, tevékenységi köre és a humánerőforrás is szempont az értékeléshez. De a tulajdonosok és a kapcsolati hálójuk is beszámít a súlyozásba. Figyelik a számlák teljesítését, azt, hogy milyen a fizetési fegyelem. De szemlézik a sajtóhíreket és a végrehajtási adatokat is, és mindezek alapján állítanak fel egy komplex “diagnózist”.

Akár létrát, állványt vagy bármi mást rendelsz online, győződj meg az adott webshop hitelességéről! Ha a fenti szempontokat figyelembe veszed, nem érhet csalódás, garantált, hogy jó helyről vásárolsz.

- hirdetés -CBDOAZIS.HU